Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αλληλεγγύη Πειραιά -Πρωτοβουλία κατά της Ιδιωτικοποίησης του Νερού: Ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση - Σάββατο 20/9/14, 19:30 «ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ... ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ»


Α  Λ  Λ  Η  Λ  Ε  Γ  Γ  Υ  Η    Π  Ε  Ι  Ρ  Α  Ι  Α

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  20/9/14  ΣΤΙΣ 19.30
«ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ... ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ»
Η Αλληλεγγύη Πειραιά και η Πρωτοβουλία κατά της Ιδιωτικοποίησης του Νερού ("Save Greek Water") οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση  και συζήτηση το ερχόμενο Σάββατο 20/9/14, 19:30 στην Πλατεία Αλληλεγγύης (34ου Συντάγματος & Ευαγγελιστρίας) στην είσοδο του Πειραιά, για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού, με συμμετοχή και εκπροσώπων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ Καλούνται οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες να ακούσουν από πρώτο χέρι «τι τρέχει με το νερό». Θα ακολουθήσει λαϊκό μουσικό πρόγραμμα. Είσοδος ελεύθερη. Με την  εκδήλωση αυτήν εγκαινιάζουμε  κύκλο  επίκαιρων εκδηλώσεων με γενικό θέμα ΔΗΜΟΣΙΑ  ΑΓΑΘΑ KAI KΡΙΣH....
Το νερό είναι φυσικό και κοινωνικό αγαθό, απαραίτητο για την ίδια τη ζωή. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο κερδοσκοπίας. Η πρόσβαση στο νερό είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο αναφέρεται ρητά στη διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Λέμε OXI στο ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ από το ΤΑΙΠΕΔ για την πληρωμή των δανειστών.
Ζητάμε 100% δημόσια μη κερδοσκοπική ΕΥΔΑΠ στην υπηρεσία της κοινωνίας με τιμολογήσεις που να καλύπτουν μόνο το κόστος διαχείρισης του νερού, χωρίς κέρδη για μετόχους.
Ζητάμε δωρεάν παροχή νερού στους άνεργους συμπολίτες μας.
Ζητάμε να απαγορευτεί η απάνθρωπη διακοπή παροχής νερού σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν.
Πειραιάς,17/9/14  
[Σημείωση: Η ονομασία Πλατεία Αλληλεγγύης είναι ακόμη άτυπη και δεν υπάρχει στους χάρτες.Βρίσκεται στη συμβολή  34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας, στην είσοδο του κεντρικού Πειραιά από Συγγρού-παραλιακή. 34ου Συντάγματος λέγεται το πρώτο κομμάτι  της κεντρικής λεωφόρου του Πειραιά, που από το Τζάμπο και πέρα προς το Δημοτικό Θέατρο λέγεται Ηρώων Πολυτεχνείου.]                             Α  Λ  Λ  Η  Λ  Ε  Γ  Γ  Υ  Η    Π  Ε  Ι  Ρ  Α  Ι  Α                             Δραγάτση 2-4 (Πλατεία Κοραή), 1ος όροφος  Τηλ. 2112105782    solidarity.piraias@gmail.com 
                                                                            solidaritypiraias.blogspot.com / facebook: solidarity piraias

Δεν υπάρχουν σχόλια: