Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

"Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης" το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στο Πασαλιμάνι

  
          Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ          


Οι δομές αλληλεγγύης του ευρύτερου Πειραιά οργανώνουν κοινή εκδήλωση με θέμα "Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης" το Σάββατο 4 Ιανουαρίου  από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ, στο Πασαλιμάνι, στο παρκάκι που περιβάλλεται από τις οδούς Γρηγόρη Λαμπράκη, Σωτήρος Διός & Λουκά Ράλλη (απέναντι από το παλιό Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας).

Θα στολίσουμε το 'δέντρο της αλληλεγγύης' και θα προσφέρουμε γιορτινά κεράσματα. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει παιδική γωνιά για δημιουργικό παιγνίδι ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι.

 Συγκεντρώνουμε τις προσφορές σας ,σε τρόφιμα μακράς διάρκειας ,φάρμακα ,  παιχνίδια , είδη  
 ρουχισμού.

                                 
            
Η κάθε δομή αλληλεγγύης θα στήσει το δικό της περίπτερο από το οποίο μέλη της  θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητές της και θα συζητούν με όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αλληλέγγυες δράσεις.

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Λιμανιού της Αγωνίας  σας καλεί στην κοινή αυτή εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχει και  θα παρουσιάσει τις δραστηριότητές της.

Οι υπόλοιπες δομές αλληλεγγύης που θα συμμετάσχουν  στην εκδήλωση "Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης" είναι η Αλληλεγγύη Πειραιά,η Αλληλεγγύη Νίκαιας,η Αλληλεγγύη Κερατσινίου,το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά .

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης
του Λιμανιού της Αγωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: