Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, 3ος όροφος,
Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός
τηλ.2104960790- Καθημερινά 9.30 π.μ- 8.30 μ.μ
gramateia2013@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά που συστάθηκε πρόσφατα από ενεργούς πολίτες εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, με σκοπό την δωρεάν παροχή ιατρικής και οδοντιατρικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, φαρμάκων, εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, φυσικοθεραπείας - καθώς επίσης κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης - σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας, έχει ανάγκη απο φάρμακα, για τον εφοδιασμό του νεοσύστατου φαρμακείου που διαθέτει.

Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες, να προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν, είτε φέρνοντάς τα στη διεύθυνση που αναγράφεται, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2104960790.
Φάρμακα που δεν χρησιμοποιούνται, αλλά απλά υπάρχουν αποθηκευμένα σε κάποιο ντουλάπι στα σπίτια όλων μας, μπορεί να είναι πολύτιμα για συμπολίτες μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν. Ακόμα και ένα κουτί αντιβίωσης που δεν χρειάστηκε να καταναλωθεί ολόκληρο και έχει περισσέψει μια καρτέλα είναι χρήσιμο.

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση όλων σας!


* Το Λιμάνι της Αγωνίας στηρίζει το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά και με τη συγκέντρωση φαρμάκων για τις ανάγκες του. Παραλαβή φαρμάκων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6:30-8:30 μ.μ. στο Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας, Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου,
τηλ 2104190015.


Δεν υπάρχουν σχόλια: