Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ



"Ο Αγώνας της Κερατέας είναι Αγώνας Όλων μας" έγραφε το πανό της κεφαλής της πορείας συμπαράστασης εκατοντάδων μελών των αριστερών οργανώσεων Αντιεξουσιαστική Κίνηση, ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, ΑΡ.ΑΝ, ΑΡ.Α.Σ., Δ.Ε.Α., Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΚΚΕ (μ-λ), Κομμουνιστική Ανανέωση,Ν.Α.Ρ., Νεολαία Συνασπισμού, Ο.Κ.Δ.Ε., Ο.Κ.Δ.Ε. - Σπάρτακος και απλών πολιτών κάθε ηλικίας, στο Μπλόκο των Κατοίκων της Κερατέας, σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Η πορεία ξεκίνησε με παλμό από το Δημαρχείο Κερατέας λίγο μετά της 11 το πρωί, πέρασε μία ώρα μετά από το μπλόκο στα φανάρια του ΒΙΟΠΑ, για να καταλήξει μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στο περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται, στην καταστολή και υπέρ της νικηφόρας προοπτικής ενός κοινού εργατικού αγώνα.

Στις 18.00 σήμερα το απόγευμα, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Κερατέας,η Πρωτοβουλία Αντιεξουσιαστών Λαυρεωτικής και Αλληλέγγυοι, καλούν σε συγκέντρωση στο πρώτο μπλόκο στη Λ. Λαυρίου στο κόμβο Μητραντώνη και στη συνεχεια κατεύθυνση προς τα μπλόκα του ΒΙΟΠΑ, για παρέμβαση με κείμενα, συζήτηση και προβολή βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: